Рішення № 46 від 23.01.2018
Про схвалення проекту рішення НКРЗІ «Про внесення зміни у додаток 2 до Порядку надання висновків щодо електромагнітної сумісності та дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів і випромінювальних пристроїв»

Відповідно до частини другої статті 14, статей 41, 42 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», враховуючи Указ Президента України від 21.07.2015 № 445 «Про забезпечення умов для впровадження системи рухомого (мобільного) зв’язку четвертого покоління» та пункт 2 постанови Кабінету Міністрів України від 09 червня 2006 року № 815 «Про затвердження Плану використання радіочастотного ресурсу України» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект рішення НКРЗІ «Про внесення зміни у додаток 2 до Порядку надання висновків щодо електромагнітної сумісності та дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів і випромінювальних пристроїв» (далі – проект акта), що додається.

2. Департаменту ліцензування в установленому порядку подати проект акта на погодження до заінтересованих державних органів.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський