Рішення № 47 від 31.01.2017
Про видачу ліцензії на додаткову смугу радіочастот ПП «Цифрові комунікації»

Відповідно до статті 39 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Видати ліцензію суб’єкту господарювання на додаткову смугу радіочастот:

Приватному підприємству «Цифрові комунікації» (32391576, м. Херсон), за заявою № 2902/5 (вхідний НКРЗІ № 13319 від 02.12.2016), ліцензію на користування радіочастотним ресурсом для широкосмугового радіодоступу (радіозв'язку у багатоканальних розподільчих системах для передавання та ретрансляції телевізійного зображення, передавання звуку, цифрової інформації) (Висновок № 1-3569) щодо можливості видачі ліцензії на користування радіочастотним ресурсом України від 25.01.2017), строком на 5 років.

Регіон користування радіочастотним ресурсом: Сумська область.

Смуга (номінали) радіочастот, приймання/передавання, МГц: 5590,0…5630,0.

Ширина смуги радіочастот, що використовується в регіоні, МГц: 40,0.

Терміни освоєння радіочастотного ресурсу:

- початок користування – вересень 2017 року;

- повне освоєння – листопад 2017 року.

Повідомити заявника:

1. Про оплату за видачу ліцензії на додаткову смугу радіочастот відповідно до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 22.02.2006 № 200 «Про розміри плати за видачу, продовження строку дії, переоформлення, видачу дублікатів ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України» та пункту 16 Розмірів плати за видачу ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, затверджених цією постановою Кабінету Міністрів України.

2. Про відмову у використанні смуги радіочастот 5590,0…5630,0 МГц на території Львівської, Тернопільської, Рівненської та Івано-Франківської областей у зв’язку з раніше прийнятим рішенням щодо видачі ліцензії на смугу радіочастот, що заявляється.

3. Про те, що максимальний розрахунковий радіус зони обслуговування базової станції мережі при визначенні умов ЕМС – 2 км.

2. Департаменту ліцензування не пізніше трьох робочих днів від дати прийняття рішення:

- надіслати (видати) заявнику копію рішення про видачу ліцензії на додаткову смугу радіочастот та повідомити про розмір плати за видачу ліцензії на додаткову смугу радіочастот відповідно до цього рішення, порядок її оплати та отримання.

3. Департаменту забезпечення діяльності:

- надати УДЦР копію цього рішення для використання у роботі;

- оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет та опублікування в офіційному друкованому бюлетені.

В.о. Голови НКРЗІ

О.Скляров