Рішення № 31 від 17.01.2017
Про анулювання ліцензії № 7824, виданої приватному підприємству «Територіальна Експертна Компанія»

Відповідно до пункту 4 частини першої статті 38 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Анулювати ліцензію від 17.09.2014 № 7824 на користування радіочастотним ресурсом України, видану приватному підприємству «Територіальна Експертна Компанія» (35782121, Волинська обл., м. Луцьк), на підставі акта про невиконання користувачем радіочастотного ресурсу України розпорядження про усунення порушень умов ліцензії від 23.12.2016 № 278/пос/13/2.

2. Департаменту державного нагляду у встановленому порядку вручити або надіслати приватному підприємству «Територіальна Експертна Компанія» примірник № 2 цього рішення.

3. Департаменту ліцензування у встановленому порядку внести до реєстру виданих ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України запис про дату та номер цього рішення.

4. УДЦР у семиденний строк в установленому порядку подати необхідні матеріали для прийняття НКРЗІ рішення про анулювання дозволів на експлуатацію згідно з пунктом 1 частини другої та частиною четвертою статті 45 Закону України «Про радіочастотний ресурс України».

5. Департаменту забезпечення діяльності:

- надати УДЦР копію цього рішення для використання у роботі;

- оприлюднити це рішення шляхом його опублікування в офіційному друкованому бюлетені та у десятиденний термін після набрання ним чинності – шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет. 

Голова НКРЗІ

О.Животовський