Рішення № 612 від 22.11.2016
Про розгляд проекту Угоди щодо взаємообміну інформаційними ресурсами між НКРЗІ та Державною службою статистики України

Розглянувши проект Угоди щодо взаємообміну інформаційними ресурсами між Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації та Державною службою статистики України, надісланий листом Державної служби статистики України від 24.10.2016 № 13.4-16/147-16, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект Угоди щодо взаємообміну інформаційними ресурсами між Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації та Державною службою статистики України.

2. Уповноважити Голову НКРЗІ на підписання Угоди щодо взаємообміну інформаційними ресурсами між Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації та Державною службою статистики України.

3. Департаменту економічного аналізу в установленому порядку забезпечити направлення до Державної служби статистики України підписаного примірника Угоди щодо взаємообміну інформаційними ресурсами між Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації  та Державною службою статистики України.

4. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський