Рішення № 598 від 15.11.2016
Про розгляд Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»

Розглянувши Закон України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», прийнятий Верховною Радою України 03.11.2016, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Звернутись до Президента України Порошенка П.О. з пропозицією стосовно застосування права вето щодо Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», прийнятого Верховною Радою України 03.11.2016, та повернення його до Верховної Ради України із пропозицією.

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку підготувати та забезпечити направлення листа Президенту України Порошенку П.О.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський