Рішення № 423 від 16.08.2016
Про утворення тимчасової експертної групи для надання консультацій щодо питань здійснення координації робіт з підтвердження відповідності радіоелектронних засобів, випромінювальних пристроїв, що виробляються в Україні та ввозяться з-за кордону та визнання такими, що втратили чинність, деяких рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

Внесено зміни рішенням НКРЗІ
від 09.10.2018 № 527

Відповідно до пункту 11 частини другої статті 14, частини другої статті 25 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» та підпункту 11 пункту 6 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1067, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Утворити тимчасову експертну групу для надання консультацій щодо питань здійснення координації робіт з підтвердження відповідності радіоелектронних засобів, випромінювальних пристроїв, що виробляються в Україні та ввозяться з-за кордону у складі згідно з додатком.

2. Затвердити Положення про тимчасову експертну групу для надання консультацій щодо питань здійснення координації робіт з підтвердження відповідності радіоелектронних засобів, випромінювальних пристроїв, що виробляються в Україні та ввозяться з-за кордону, що додається.

3. Визнати такими, що втратили чинність, рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, згідно з переліком, що додається.

4. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет та опублікування в офіційному друкованому бюлетені.

Голова НКРЗІ

О.Животовський