Рішення № 236 від 10.05.2016
Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо здійснення державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції»

Розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо здійснення державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції», надісланий листом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 27.04.2016 № 3632-01/12456-03, та відповідно до параграфу 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо здійснення державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції» із зауваженням. 
2. Департаменту правового забезпечення у встановленому порядку забезпечити направлення відповіді Міністерству економічного розвитку і торгівлі України.
3. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

В.о. Голови НКРЗІ

О.Скляров