Рішення № 134 від 15.03.2016
Про розгляд проекту Закону України «Про особливості здійснення процедур закупівель телекомунікаційних послуг, у тому числі з трансляції радіо- та телесигналів для розповсюдження радіо- та телепрограм (за винятком послуг рухомого (мобільного) зв’язку та послуг Інтернет-провайдерів)»

Розглянувши проект Закону України «Про особливості здійснення процедур закупівель телекомунікаційних послуг, у тому числі з трансляції радіо- та телесигналів для розповсюдження радіо- та телепрограм (за винятком послуг рухомого (мобільного) зв’язку та послуг Інтернет-провайдерів)», надісланий листом Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації від 02.03.2016 № 16/01/01-482, та відповідно до параграфа 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації 
ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект Закону України «Про особливості здійснення процедур закупівель телекомунікаційних послуг, у тому числі з трансляції радіо- та телесигналів для розповсюдження радіо- та телепрограм (за винятком послуг рухомого (мобільного) зв’язку та послуг Інтернет-провайдерів)» без зауважень.
2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації.
3. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

Голова НКРЗІ

О.Животовський