Рішення № 123 від 09.03.2016
Про схвалення проекту рішення НКРЗІ «Про затвердження Порядку установлення розмірів розрахункових такс за послуги пропуску трафіку до телекомунікаційних мереж операторів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою»

Відповідно до статей 18, 57, 66, 67 Закону України «Про телекомунікації», підпункту 4 пункту 3 та підпунктів 6, 26 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011  № 1067, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект рішення НКРЗІ «Про затвердження Порядку установлення розмірів розрахункових такс за послуги пропуску трафіку до телекомунікаційних мереж операторів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою», що додається.
2. Департаменту економічного аналізу в установленому порядку забезпечити направлення вказаного проекту на погодження до заінтересованих державних органів.
3. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

Голова НКРЗІ

О.Животовський