Рішення № 87 від 16.02.2016
Про розгляд питання реалізації результатів заходів державного нагляду у сфері телекомунікацій ПАТ «Запорізький автомобілебудівний завод»

Відповідно до Закону України «Про телекомунікації» та на підставі акта перевірки дотримання законодавства про телекомунікації від 29 січня 2016 року № 5/пос/12/1 Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Винести розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов у сфері телекомунікацій публічному акціонерному товариству «Запорізький автомобілебудівний завод» (25480917, м. Запоріжжя).
2. Департаменту державного нагляду у встановленому порядку надіслати публічному акціонерному товариству «Запорізький автомобілебудівний завод» розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов у сфері телекомунікацій.
3. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку підготувати необхідні документи та матеріали для подання до суду позовної заяви про вилучення прибутку, отриманого публічним акціонерним товариством «Запорізький автомобілебудівний завод» внаслідок діяльності без повідомлення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації та дозволу на використання номерного ресурсу.
4. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський