Рішення № 29 від 19.01.2016
Про розгляд проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання діяльності суб’єктів господарювання державного сектору економіки»

Розглянувши проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання діяльності суб’єктів господарювання державного сектору економіки», надісланий листом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 04.01.2016 № 3223-02/10-03, відповідно до вимог Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання діяльності суб’єктів господарювання державного сектору економіки» без зауважень.

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Міністерству економічного розвитку і торгівлі України.

3. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський