Рішення № 689 від 29.12.2015
Про схвалення проекту рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Порядку проведення приймальних випробувань радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв на місці експлуатації»

Відповідно до статей 14, 16 та 43 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» та на виконання пункту 131 Плану заходів щодо дерегуляції господарської діяльності, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 357-р, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації 
ВИРІШИЛА:

1. Схвалити доопрацьований проект рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Порядку проведення приймальних випробувань радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв на місці експлуатації» (далі – проект), що додається
2. Департаменту ліцензування в установленому порядку направити на погодження проект до Антимонопольного комітету України та Державної регуляторної служби України.
3. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

В.о.Голови НКРЗІ

В.Гресько