Рішення № 630 від 01.12.2015
Про розгляд проекту наказу Адміністрації Держспецзв’язку «Про затвердження Порядку сканування на предмет вразливості державних інформаційних ресурсів, розміщених в Інтернеті»

Розглянувши проект наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про затвердження Порядку сканування на предмет вразливості державних інформаційних ресурсів, розміщених в Інтернеті», надісланий листом Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 17.11.2015 № 09/02/01-3318, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про затвердження Порядку сканування на предмет вразливості державних інформаційних ресурсів, розміщених в Інтернеті» без зауважень.

2. Управлінню інформатизації в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України.

3. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський