Рішення № 620 від 24.11.2015
Про анулювання ліцензії № 7161, виданої товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕЛЕСВІТ»

Відповідно до пункту 3 частини другої статті 38 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Анулювати ліцензію від 14.02.2013 № 7161 на користування радіочастотним ресурсом України на території Рівненської області, видану товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕЛЕСВІТ» (33103969, м. Київ) у зв’язку з тим, що користувач з власної вини не в повному обсязі використовує радіочастотний ресурс, визначений в ліцензії, у визначені ліцензією терміни, що встановлено актом перевірки дотримання законодавства про радіочастотний ресурс України від 05.11.2015 № 16/пос/12-1.

2. Департаменту державного нагляду у встановленому порядку вручити або надіслати товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕЛЕСВІТ» примірник № 2 цього рішення.

3. Департаменту ліцензування у встановленому порядку внести до ліцензійного реєстру запис про дату та номер цього рішення.

4. УДЦР у семиденний строк в установленому порядку подати необхідні матеріали для прийняття НКРЗІ рішення про анулювання дозволів на експлуатацію згідно з пунктом 1 частини другої та частиною четвертою статті 45 Закону України «Про радіочастотний ресурс України»

5. Управлінню забезпечення діяльності:

- надати УДЦР копію цього рішення для використання у роботі;

- оприлюднити це рішення шляхом його опублікування в офіційному друкованому бюлетені та у десятиденний термін після набрання ним чинності – шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

 

Голова НКРЗІ

О.Животовський