Рішення № 586 від 13.11.2015
Про розгляд проекту Меморандуму про взаємодію та співробітництво

Розглянувши проект Меморандуму про взаємодію та співробітництво між Державним агентством з питань електронного урядування України, Міністерством юстиції України, Адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, приватним акціонерним товариством «Київстар» та товариством з обмеженою відповідальністю «АСТЕЛІТ», надісланий листом Державного агентства з питань електронного урядування України від 12.11.2015 № 1/06-3-1604, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Підтримати проект Меморандуму про взаємодію та співробітництво між Державним агентством з питань електронного урядування України, Міністерством юстиції України, Адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, приватним акціонерним товариством «Київстар» та товариством з обмеженою відповідальністю «АСТЕЛІТ».

2. Уповноважити члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, Дзюбу Сергія Вікторовича підписати Меморандум про взаємодію та співробітництво між Державним агентством з питань електронного урядування України, Міністерством юстиції України, Адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, приватним акціонерним товариством «Київстар» та товариством з обмеженою відповідальністю «АСТЕЛІТ».

3. Управлінню інформатизації в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Державного агентства з питань електронного урядування України.

4. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

Голова НКРЗІ

О.Животовський