Рішення № 547 від 20.10.2015
Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про створення вільної економічної зони «Крим» та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України»

Розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про створення вільної економічної зони «Крим» та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України», надісланий листом Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 06.10.2015 № 16/01/01-2544, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про створення вільної економічної зони «Крим» та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України» без зауважень.

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України.

3. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський