Рішення № 529 від 13.10.2015
Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Деякі питання спрощення умов ведення діяльності у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України»

З метою спрощення умов ведення бізнесу суб’єктами господарювання, які здійснюють чи планують здійснювати діяльність у сфері телекомунікацій, суб'єктами господарювання, які користуються чи мають намір користуватися радіочастотним ресурсом України для надання телекомунікаційних послуг, а також приведення деяких нормативно-правових актів у відповідність до вимог законодавства, відповідно до законів України «Про телекомунікації», «Про радіочастотний ресурс України» та Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011   № 1067, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації 
ВИРІШИЛА:

1. Прийняти за основу проект рішення НКРЗІ «Деякі питання  спрощення умов ведення діяльності у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України», що додається
2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту акта, з дня його оприлюднення до 16 листопада 2015 року.
3. Департаменту правового забезпечення підготувати в установленому порядку документи для подання проекту акта на погодження до заінтересованих державних органів.
4. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

Голова НКРЗІ

О.Животовський