Рішення № 434 від 18.08.2015
Про схвалення проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів на 2015 - 2017 роки щодо впровадження в Україні у 2017 році системи рухомого (мобільного) зв`язку четвертого покоління»

Відповідно до Указу Президента України від 21.07.2015 № 445 «Про забезпечення умов для впровадження системи рухомого (мобільного) зв`язку четвертого покоління» та враховуючи вимоги Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів на 2015 - 2017 роки щодо впровадження в Україні у 2017 році системи рухомого (мобільного) зв`язку четвертого покоління», що додається.

2. Департаменту правового забезпечення підготувати в установленому порядку документи для подання проекту розпорядження Кабінету Міністрів України на погодження до заінтересованих державних органів (Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Міністерство оборони України, Генеральний штаб Збройних сил України, Антимонопольний комітет України, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Міністерство фінансів України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Міністерство юстиції України) та на розгляд Кабінету Міністрів України.

3. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

Голова НКРЗІ

О.Животовський