Рішення № 323 від 23.06.2015
Про розгляд проекту наказу Адміністрації Держспецзв’язку «Про внесення змін до Положення про порядок розроблення, виробництва та експлуатації засобів криптографічного захисту інформації»

Розглянувши проект наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про внесення змін до Положення про порядок розроблення, виробництва та експлуатації засобів криптографічного захисту інформації», надісланий листом Адміністрації Держспецзв’язку від 21.05.2015 № 05/02/01-2122, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про внесення змін до Положення про порядок розроблення, виробництва та експлуатації засобів криптографічного захисту інформації» без зауважень.

2. Управлінню інформатизації забезпечити в установленому порядку направлення відповіді Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

3. Управлінню забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський