Рішення № 288 від 02.06.2015
Про розгляд проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення розробленої Міністерством інфраструктури дорожньої карти для впровадження та застосування положень Директиви 97/67/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 15 грудня 1997 р. про спільні правила Розвитку внутрішнього ринку поштових послуг Співтовариства та покращення якості обслуговування»

Розглянувши проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення розробленої Міністерством інфраструктури дорожньої карти для впровадження та застосування положень Директиви 97/67/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 15 грудня 1997 р. про спільні правила Розвитку внутрішнього ринку поштових послуг Співтовариства та покращення якості обслуговування», надісланий листом Міністерства інфраструктури України від 20.05.2015 № 2446/16/14-15, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Не погодити проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення розробленої Міністерством інфраструктури дорожньої карти для впровадження та застосування положень Директиви 97/67/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 15 грудня 1997 р. про спільні правила Розвитку внутрішнього ринку поштових послуг Співтовариства та покращення якості обслуговування» та надати зауваження до нього.
2. Департаменту зв’язку в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Міністерству інфраструктури України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський