Рішення № 233 від 28.04.2015
Про подання на погодження проекту будівництва

Відповідно до статей 14, 16 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», статті 6 Закону України «Про управління об'єктами державної власності», Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 № 560, розглянувши подання Державного підприємства «Український державний центр радіочастот» від 07.04.2015 № 18/3306 та матеріали, які до нього додаються, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Подати на погодження до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства фінансів України та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проект будівництва «Будівництво адміністративно-технічного корпусу з підземним паркінгом на проспекті Перемоги, 15 км у Святошинському районі м. Києва», замовником якого є державне підприємство «Український державний центр радіочастот».
2. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський