Рішення № 229 від 28.04.2015
Про розгляд проекту наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв`язку та захисту інформації України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Головного управління з питань радіочастот при Кабінеті Міністрів України від 05 вересня 1995 року № 39»

Розглянувши проект наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Головного управління з питань радіочастот при Кабінеті Міністрів України від 05 вересня 1995 року № 39», надісланий листом Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України від 08.04.2015 № 16/01/02-888, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Головного управління з питань радіочастот при Кабінеті Міністрів України від 05 вересня 1995 року № 39» без зауважень.
2. Департаменту зв’язку в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський