Рішення № 175 від 31.03.2015
Про схвалення проекту рішення НКРЗІ «Про внесення Змін до Основних вимог до договору про надання телекомунікаційних послуг»

Відповідно до статті 18 Закону України «Про телекомунікації» та Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1067, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації «Про внесення Змін до Основних вимог до договору про надання телекомунікаційних послуг», що додається.
2. Департаменту зв'язку в установленому порядку подати проект рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації «Про внесення Змін до Основних вимог до договору про надання телекомунікаційних послуг» на погодження до заінтересованих державних органів.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

Голова НКРЗІ

О.Животовський