Рішення № 135 від 13.03.2015
Про розгляд проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану дій щодо дерегуляції господарської діяльності та спрощення регуляторної бази»

Розглянувши проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану дій щодо дерегуляції господарської діяльності та спрощення регуляторної бази» з урахуванням узгоджувальної наради, проведеної Міністерством економічного розвитку і торгівлі України 11.03.2015, та відповідно до Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану дій щодо дерегуляції господарської діяльності та спрощення регуляторної бази» із зауваженням.
2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Міністерству економічного розвитку і торгівлі України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський