Рішення № 67 від 03.02.2015
Про прийняття за основу проекту Закону України «Про електронні комунікації»

З метою виконання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, та відповідно до пункту 130 Плану заходів з імплементації Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, на 2014 - 2017 роки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 вересня 2014 року № 847-р, Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1067, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти за основу проект Закону України «Про електронні комунікації», що додається.

2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об`єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта, з дня його оприлюднення до 04.03.2015.

3. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку забезпечити направлення листа до заінтересованих державних органів з проханням висловити позицію щодо проекту регуляторного акта.

4. Звернутись до Громадської ради Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, з проханням висловити позицію щодо проекту Закону України «Про електронні комунікації», оприлюдненого в установленому порядку.

5. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет та опублікування в офіційному друкованому бюлетені.

Голова НКРЗІ

О.Животовський