Рішення № 853 від 30.12.2014
Про розгляд проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про План заходів з імплементації деяких актів законодавства ЄС у сфері телекомунікацій»

Розглянувши проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про План заходів з імплементації деяких актів законодавства ЄС у сфері телекомунікацій», надісланого листом Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 23.12.2014 № 01/03/01-3367, відповідно до вимог Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про План заходів з імплементації деяких актів законодавства ЄС у сфері телекомунікацій» без зауважень.

2. Управлінню з міжнародних питань в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

В.о. Голови НКРЗІ

О.Скляров