Рішення № 741 від 04.11.2014
Про розгляд проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання організації міжвідомчого обміну інформацією в Національній системі конфіденційного зв’язку»

Розглянувши проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання організації міжвідомчого обміну інформацією в Національній системі конфіденційного зв’язку», надісланий листом Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, та відповідно до параграфа 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання організації міжвідомчого обміну інформацією в Національній системі конфіденційного зв’язку» без зауважень.

2. Департаменту зв’язку в установленому порядку підготувати та направити відповідь до Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

О.Животовський