Рішення № 693 від 07.10.2014
Про схвалення доопрацьованої постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання проведення конверсії радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування»

Відповідно до пункту 2 розділу 2 протоколу № 73 засідання Кабінету Міністрів України від 05.09.2014, яким передбачено, що постанову Кабінету Міністрів України «Деякі питання проведення конверсії радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування» прийнято та доручено Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, разом з Адміністрацією Держспецзв`язку, Міноборони та Мінфіном доопрацювати її з урахуванням результатів обговорення, а також враховуючи лист Міністра Кабінету Міністрів України від 26.09.2014 № 13122/0/2-14, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Схвалити доопрацьовану постанову Кабінету Міністрів України «Деякі питання проведення конверсії радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування», що додається.

2. Департаменту правового забезпечення разом з Департаментом регулювання та ліцензування підготувати необхідні документи для направлення доопрацьованої постанови до Кабінету Міністрів України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

Голова НКРЗІ

О.Животовський