Рішення № 682 від 03.10.2014
Про затвердження Планів перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування

Враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.09.2014 № 890-р «Про надання дозволу на проведення перевірок деяких суб’єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування», відповідно до частини другої статті 19-1 Закону України «Про телекомунікації», частини шостої статті 18 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити План перевірок суб’єктів ринку телекомунікацій  (додаток 1).

2. Затвердити План перевірок користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування (додаток 2).

3. Управлінню фінансового забезпечення забезпечити виділення коштів на відрядження для здійснення планових перевірок згідно додатків 1, 2 в межах бюджетного фінансування.

4. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

 

Голова НКРЗІ

О.Животовський