Рішення № 675 від 30.09.2014
Про прийняття за основу проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації за діяльністю суб`єктів господарювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України»

Відповідно до вимог частини другої статті 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації

 

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти за основу проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації за діяльністю суб'єктів господарювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України», що додається.

2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту постанови Кабінету Міністрів України, з дня його оприлюднення до 30.10.2014 року.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Голова НКРЗІ

О.Животовський