Рішення № 582 від 19.08.2014
Про анулювання ліцензії № 7487, виданої ТОВ «СВД ІНТЕРКОМ»

Відповідно до пункту 2 частини першої статті 38 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Анулювати ліцензію від 30.09.2013 № 7487 на користування радіочастотним ресурсом України на території Дніпропетровської області, видану товариству з обмеженою відповідальністю «СВД ІНТЕРКОМ» (38676119, м. Дніпропетровськ) на підставі акта про виявлення недостовірних відомостей у документах, поданих суб’єктом господарювання для одержання ліцензії від 25.07.2014 № 235/пос/158/2.
2. Департаменту державного нагляду у встановленому порядку вручити або надіслати товариству з обмеженою відповідальністю «СВД ІНТЕРКОМ» примірник № 2 цього рішення.
3. Департаменту регулювання та ліцензування у встановленому порядку внести до ліцензійного реєстру запис про дату та номер цього рішення.
4. УДЦР у семиденний строк в установленому порядку надати необхідні матеріали для прийняття НКРЗІ рішення про анулювання дозволів на експлуатацію згідно з пунктом 1 частини другої та частиною четвертою статті 45 Закону України «Про радіочастотний ресурс України».
5. Департаменту забезпечення діяльності:
- надати УДЦР копію цього рішення для використання у роботі;
- оприлюднити це рішення шляхом його опублікування в офіційному друкованому бюлетені, та у десятиденний термін після набрання ним чинності – шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.


Голова НКРЗІ

О. Животовський