Рішення № 554 від 12.08.2014
Про залишення без розгляду проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності та визначення сфер, що підлягають державному нагляду (контролю)»

Розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності та визначення сфер, що підлягають державному нагляду (контролю)», надісланий листом Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва від 14.07.2014 № 5654/0/20-14, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Залишити без розгляду проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності та визначення сфер, що підлягають державному нагляду (контролю)».
2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку підготувати та направити лист до Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.


Голова НКРЗІ

О. Животовський