Рішення № 473 від 15.07.2014
Про анулювання дозволів на експлуатацію РЕЗ, виданих державному підприємству дорожнього зв’язку, інформаційного забезпечення та автоматики «Укрдорзв`язок»

Відповідно до пункту 1 частини другої статті 45 Закону України «Про радіочастотний ресурс України», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Анулювати видані державному підприємству дорожнього зв’язку, інформаційного забезпечення та автоматики «Укрдорзв`язок» (05422987, м. Київ) дозволи на експлуатацію РЕЗ згідно з додатком у зв’язку з анулюванням ліцензії на користування радіочастотним ресурсом України № 5824 від 18.06.2009.
2. Це рішення підлягає виконанню одночасно з виконанням рішення НКРЗІ від 24.06.2014 № 414 на підставі частини шостої статті 38 Закону України «Про радіочастотний ресурс України».
3. Департаменту державного нагляду у встановленому порядку вручити або надіслати державному підприємству дорожнього зв’язку, інформаційного забезпечення та автоматики «Укрдорзв`язок» примірник № 2 цього рішення.
4. Департаменту забезпечення діяльності:
- надати УДЦР копію цього рішення для використання у роботі;
- оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет та опублікування в офіційному друкованому бюлетені.

Голова НКРЗІ

А. Семенченко