Рішення № 431 від 01.07.2014
Про схвалення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку залучення додаткових позабюджетних коштів для проведення конверсії радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування»

Відповідно Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 № 950 та Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 № 1067, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв‘язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку залучення додаткових позабюджетних коштів для проведення конверсії радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування», що додається.

2. Департаменту регулювання та ліцензування разом з Департаментом правового забезпечення підготувати необхідні документи для подання проекту на розгляд Кабінету Міністрів України.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

А. Семенченко