Рішення № 429 від 01.07.2014
Про прийняття за основу проекту рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Положення про порядок і форму ведення реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України в смугах радіочастот загального користування»

На виконання пункту 16 розділу І Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру» та відповідно до Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1067, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Прийняти за основу проект рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Положення про порядок і форму ведення реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України в смугах радіочастот загального користування» (далі – проект рішення), що додається.

2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту, з дня його оприлюднення до 01 серпня 2014 року.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

4. Департаменту регулювання та ліцензування в установленому порядку направити на погодження проект рішення до Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, Антимонопольного комітету України.

Голова НКРЗІ

А. Семенченко