Рішення № 406 від 24.06.2014
Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України (щодо забезпечення єдиного підходу до застосування правових норм)»

Розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України (щодо забезпечення єдиного підходу до застосування правових норм)», реєстраційний номер 4064а від 12.06.2014, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Не підтримати проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України (щодо забезпечення єдиного підходу до застосування правових норм)», реєстраційний номер 4064а від 12.06.2014, та висловити позицію про недоцільність його прийняття.

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку підготувати та направити відповідь Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та Комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

А. Семенченко