Рішення № 405 від 24.06.2014
Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телекомунікації» (щодо приведення у відповідність до Конституції України порядку формування та діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації)»

Розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телекомунікації» (щодо приведення у відповідність до Конституції України порядку формування та діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації)», реєстраційний номер 4096а від 17.06.2014, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Не підтримати проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телекомунікації» (щодо приведення у відповідність до Конституції України порядку формування та діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації)», реєстраційний номер 4096а від 17.06.2014, та висловити позицію про недоцільність його прийняття.

2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку підготувати та направити відповідь Комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

А. Семенченко