Рішення № 384 від 17.06.2014
Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення відповідальності за пошкодження телекомунікаційних мереж)»

Розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення відповідальності за пошкодження телекомунікаційних мереж)», зареєстрований у Верховній Раді України за № 4994 від 02.06.2014, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Підтримати проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення відповідальності за пошкодження телекомунікаційних мереж)», зареєстрований у Верховній Раді України за № 4994 від 02.06.2014, та висловити позицію про доцільність його прийняття.
2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку підготувати та направити відповідь Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та Комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

А. Семенченко