Повідомлення про офіційне оприлюднення проекту рішення НКРЗІ « Про затвердження Порядку ввезення з-за кордону радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв та визнання такими, що втратили чинність,рішення НКРЗ від 05.02.2009 № 1338 та від 03.12.2009 № 1773»

Розробник проекту: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

Мета прийняття рішення: є забезпечення прийняття нормативно-правового акту відповідно до частини другої статті 14, частини першої статті 42 Закону України «Про радіочастотний ресурс України» (у редакції Закону України від 09 квітня 2014 року № 1193-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру»)

.Інформація про оприлюднення: проект Порядку ввезення з-за кордону в радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроївбуде оприлюднений з буде оприлюднений 18 червня 2014 року на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет за адресою: http://www.nkrzі.gov.ua у рубриці "Про Комісію >> Діяльність НКРЗІ >> Регуляторна діяльність НКРЗІ >> Регуляторні акти".

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб до проекту Порядку ввезення з-за кордону радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв просимо надсилати до НКРЗІ в електронному вигляді на e-mail: aim@nkrzi.gov.ua та на поштову адресу: вул. Хрещатик, буд. 22, м. Київ, 01001, або до Державної служби регуляторної політики та розвитку підприємництва в електронному вигляді на e-mail: inform@dkrp.gov.ua та на поштову адресу: вул. Арсенальна, буд. 9/11, м. Київ, 01011протягом одного місяця з дати його оприлюднення.

Оновлена редакція Порядку ввезення з-за кордону радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв розміщена на офіційному веб-сайті 08.07.2015