Рішення № 340 від 03.06.2014
Про розгляд проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження планів комплектування з навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов`язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту на період з 1 вересня 2014 року по 30 червня 2015 року»

Розглянувши проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження планів комплектування з навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов`язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту на період з 1 вересня 2014 року по 30 червня 2015 року», надісланий листом Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 20.05.2014 № 01-6339/285, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження планів комплектування з навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов`язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту на період з 1 вересня 2014 року по 30 червня 2015 року» без зауважень.
2. Головному спеціалісту служби охорони праці, мобілізаційної роботи та цивільної оборони в установленому порядку підготувати та направити відповідь Державній службі України з надзвичайних ситуацій.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

В.о. Голови НКРЗІ

В.Олійник