Рішення № 338 від 03.06.2014
Про розгляд проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання розвитку сфери інформаційно-комунікаційних технологій в Україні»

Розглянувши проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання розвитку сфери інформаційно-комунікаційних технологій в Україні», надісланий листом Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України від 16.05.2014 № 1/04-1-970, та відповідно до параграфа 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання розвитку сфери інформаційно-комунікаційних технологій в Україні» із зауваженнями.
2. Департаменту координації загальнодержавних проектів з інформатизації в установленому порядку підготувати та направити відповідь Державному агентству з питань науки, інновацій та інформатизації України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

В.о. Голови НКРЗІ

В.Олійник