Рішення № 295 від 13.05.2014
Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про природні монополії» (щодо національних Комісій регулювання природних монополій)»

Розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про природні монополії» (щодо національних комісій регулювання природних монополій)», надісланий листом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики від 28.04.2014 № 2551/15/47-14, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Не погодити проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про природні монополії» (щодо національних комісій регулювання природних монополій)» та висловити зауваження до нього.
2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку підготувати та направити відповідь Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

П.Яцук