Рішення № 254 від 22.04.2014
Про розгляд питання щодо інформаційного забезпечення діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації та Міністерства доходів і зборів України

З метою поліпшення співробітництва з питання обміну інформацією між Міністерством доходів і зборів України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації та Державним підприємством «Український державний центр радіочастот» щодо ввезення на митну територію України товарів за дозвільними документами, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Державному підприємству «Український державний центр радіочастот» підготувати проект Угоди про інформаційне співробітництво між Міністерством доходів і зборів України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації та Державним підприємством «Український державний центр радіочастот» і відповідний протокол обміну інформацією, який є невід’ємною частиною Угоди.
2. Уповноважити Голову НКРЗІ Яцука П.П. на підписання Угоди про інформаційне співробітництво між Міністерством доходів і зборів України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації та Державним підприємством «Український державний центр радіочастот».
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

П.Яцук