Рішення № 248 від 22.04.2014
Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення державного нагляду (контролю) та визначення сфер державного нагляду (контролю)»

Розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення державного нагляду (контролю) та визначення сфер державного нагляду (контролю)», надісланий листом Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва від 10.04.2014 № 3125/0/20-14 та відповідно до параграфа 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Не погодити проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення державного нагляду (контролю) та визначення сфер державного нагляду (контролю)» та надати зауваження до нього.
2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку підготувати та направити відповідь Державній службі України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

П.Яцук