Рішення № 200 від 01.04.2014
Про погодження призначення Яновича В.В. на посаду начальника Житомирської філії Державного підприємства «Український державний центр радіочастот»

Відповідно до підпункту 50 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1067 (із змінами), пункту 6.4 статті 6 Статуту Державного підприємства «Український державний центр радіочастот» (нова редакція), затвердженого рішенням НКРЗІ від 12.04.2012 № 191, заслухавши пропозицію начальника Державного підприємства «Український державний центр радіочастот» Слободянюка П.В. і розглянувши відомості щодо кандидатури Яновича В.В. для призначення на посаду начальника Житомирської філії Державного підприємства «Український державний центр радіочастот», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Погодити призначення ЯНОВИЧА Віталія Володимировича на посаду начальника Житомирської філії Державного підприємства «Український державний центр радіочастот».
2. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

П.Яцук