Рішення № 198 від 01.04.2014
Про розгляд проекту Положення про порядок визначення переліку технічних засобів, які можуть застосовуватись в телекомунікаційних мережах загального користування України та погодження застосування засобів телекомунікацій, не внесених до цього переліку

Розглянувши проект Положення про порядок визначення переліку технічних засобів, які можуть застосовуватись в телекомунікаційних мережах загального користування України та погодження застосування засобів телекомунікацій, не внесених до цього переліку, надісланий листом Державної служби спеціального зв`язку та захисту інформації України від 19.03.2014 № 16/04/01-737, з урахуванням положень статті 24 Закону України «Про телекомунікації» (далі - Закон) стосовно повноважень Адміністрації Державної служби спеціального зв`язку та захисту інформації України приймати рішення щодо переліку технічних засобів, які можуть застосовуватися в телекомунікаційних мережах загального користування та погодження застосування засобів телекомунікацій, не внесених до цього переліку, та враховуючи повноваження НКРЗІ, визначені статтею 18 Закону, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект Положення про порядок визначення переліку технічних засобів, які можуть застосовуватись в телекомунікаційних мережах загального користування України та погодження застосування засобів телекомунікацій, не внесених до цього переліку, без зауважень.
2. Департаменту правового забезпечення в установленому порядку підготувати та направити відповідь Адміністрації Державної служби спеціального зв`язку та захисту інформації України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

Голова НКРЗІ

П.Яцук