Рішення № 197 від 01.04.2014
Про розгляд проекту наказу Міністерства юстиції України та Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про внесення зміни до Вимог до формату посиленого сертифіката відкритого ключа»

Розглянувши проект наказу Міністерства юстиції України та Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про внесення зміни до Вимог до формату посиленого сертифіката відкритого ключа», надісланий листом Міністерства юстиції України від 24.03.2014 № 13.01-31/354, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:

1. Погодити проект наказу Міністерства юстиції України та Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «Про внесення зміни до Вимог до формату посиленого сертифіката відкритого ключа» без зауважень.
2. Департаменту координації загальнодержавних проектів з інформатизації в установленому порядку підготувати та направити відповідь до Міністерства юстиції України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет та опублікувати в офіційному друкованому бюлетені.

Голова НКРЗІ

П.Яцук