Черговий семінар Мережі регуляторних органів електронних комунікацій країн Східного партнерства відбудеться у період з 24 по 28 лютого 2014 року у Молдові

Відповідно до Плану роботи Мережі регуляторних органів електронних комунікацій країн Східного партнерства (далі - Мережа) на 2014 рік, у період з 24 по 28 лютого 2014 року у м. Кишинів (Республіка Молдова) відбудеться Семінар з питань міжнародного та національного роумінгів Мережі, у якому планує взяти участь делегація Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації. Основними завданнями зазначеного заходу є представлення регуляторної структури ЄС та обмін досвідом з питань, що стосуються міжнародного та національного роумінгів.

Нагадаємо, Мережа об’єднує регуляторні органи електронних комунікацій Республіки Азербайджан, Республіки Білорусія, Республіки Вірменія, Грузії, Республіки Молдова і України та функціонує відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння Мережі регуляторних органів в сфері мереж та послуг комунікацій країн Східного партнерства, укладеного 11 вересня 2012 року в м. Кишинів (Республіка Молдова).