Рішення №20 від 21.01.2014
Про відмову у видачі ліцензії у сфері телекомунікацій ПАТ «КРИМТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ»

21.01.2014 № 20

Про відмову у видачі ліцензії у сфері телекомунікацій ПАТ «КРИМТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ»

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 46 Закону України «Про телекомунікації» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:
   
1. Відмовити ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «КРИМТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ» (32417960, м. Сімферополь Автономної Республіки Крим) у видачі ліцензії за заявою № 1664-А (вх. НКРЗІ № 12067 від 31.12.2013) на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв'язку з ємністю мережі до 1 000 номерів з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку на території Автономної Республіки Крим у зв’язку з недостовірністю даних у документах, поданих заявником, для отримання ліцензії та невідповідністю заявника та поданих документів ліцензійним умовам, установленим для даного виду господарської діяльності у сфері телекомунікацій.

2. Департаменту регулювання та ліцензування в установленому порядку вручити або надіслати ліцензіату примірник № 2 цього рішення.

3. Надати УДЦР копію цього рішення для використання у роботі.

4. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет та опублікування в офіційному друкованому бюлетені.

 

Голова НКРЗІ                            

П.Яцук