Рішення №511 від 21.12.2006
Рішення “Про проведення тендера на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України для радіотехнології “широкосмуговий радіодоступ” у діапазоні радіочастот 5590-5670 МГц“

21.12.2006 № 511

Заслухавши доповідь начальника Управління реєстрації та ліцензування Смоляра В.Г. про результати підготовки проведення тендера на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України для радіотехнології “широкосмуговий радіодоступ” у діапазоні радіочастот 5590-5670 МГц, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Провести відкритий тендер на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України для радіотехнології “широкосмуговий радіодоступ” у діапазоні радіочастот 5590-5670 МГц в окремих регіонах.

2. Затвердити Умови тендера на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України для радіотехнології “широкосмуговий радіодоступ” у діапазоні радіочастот 5590-5670 МГц та Регламент тендерної комісії НКРЗ.

3. Створити  тендерну комісію у такому складі:
Голова тендерної комісії:
Гайдук О.В. – Голова НКРЗ.
Члени тендерної комісії:
Апасов С.І. – член НКРЗ,
Єжова Л.М. – член НКРЗ,
Мазур В.О.– член НКРЗ,
Олійник В.Ф. – член НКРЗ,
Семерей П.І. – член НКРЗ,
Скляров О.І. – член НКРЗ,
Філіпова О.І. – член НКРЗ,
Слободянюк П.В. – начальник УДЦР,
Мандрікіна А.В. – директор Департаменту економіки та фінансів,
Дацюк Т.Л. – начальник Юридичного управління,
Покутний П.Г. – начальник Адміністративного управління,
Сарапулов С.В. – начальник Управління радіочастот,
Смоляр В.Г. – начальник Управління реєстрації та ліцензування,
Мартиненко А.Г. – заступник начальника Управління реєстрації та ліцензування – начальник відділу реєстрації та ліцензування користування РЧР.
Секретар тендерної комісії:
Спєльніков С.М. – начальник відділу конкурсних впроваджень Управління реєстрації та ліцензування.

4. Призначити особу, відповідальну за прийняття та зберігання заяв претендентів про участь у тендері та тендерних документів:
Здорову О.О. - головного спеціаліста відділу конкурсних впроваджень Управління реєстрації та ліцензування.

5. Встановити, що заяви від суб’єктів господарювання про участь у тендері приймаються з 09.00 10 січня до 18.00 8 лютого 2007 року.
Попередня дата процедури розпечатування конвертів із тендерними пропозиціями - 12 березня 2007 року.

6. Адміністративному управлінню до 10 січня 2007 року опублікувати на веб-сайті  НКРЗ, в офіційному бюлетені НКРЗ та в газеті „Урядовий кур’єр” інформаційне повідомлення про проведення тендера. Умови тендера, Регламент тендерної комісії та склад тендерної комісії оприлюднити на   веб-сайті НКРЗ.


В.о. Голови О. Філіпова